Dan Thorup

art director

Print, print, print, print...

5/9-14

Der er ikke noget, som en simpel idé på print. Dem hvor man tænker, "Fuck hvor er det bare godt tænkt. Hvorfor fik jeg ikke den idé?". Nu har den The Gunn Report kigget på over 1000 print og outdoor annoncer fra de sidste 15 år. Ud fra dem har de nu lavet 13 forskellige kategorier og valgt de bedste annoncer til hver kategori. Se alt det fantastiske print lige her.

Slaughterhouse


Slaughterhouse


Slaughterhouse - Photo expedition

23/8-14

Tænk at det kunne være så fascinerende at gå rundt i et nedlagt slagteri. Se hvordan tiden at sat signe tegn, kreative har malet grafiti, hjemløse har overnattet og nogen har stjålet alt hvad der var af værdi. Alt dette er så vidt muligt blevet fanget på kamera, men hvis du har mulighed for det, så tag selv ud og oplev det. Det er dog på eget ansvar. Se alle billederne lige her.

Slaughterhouse


På rejse med LIDL

19/8-14

YEAH! Så er LIDL kampagnen godt igang. Det er ubeskriveligt fedt. Den første virkelige kampagne, hvor jeg har været med lige fra starten og helt til slut. De lange nætter i den første pitch uge, ventetiden, omskrivning af manus, nye idéer, photoskydning og hvad vi ellers har lavet. At være med til at skabe en kampagne, der skal være på stort set alle medie flader, var udfordrende og spændende. At være med på lave denne kampagne, har givet mig det fedeste rus og bekræftet mig i at reklame er det jeg skal lave.

Lidl Outdoor 1


Nu til flere formater

6/8-14

Nyt design ellers er alt næsten som det plejer. Ud fra Google Analytics kunne jeg se, at der kom flere besøg fra smartphones og tablets. Den gamle hjemmeside var ikke optimeret til disse enheder og var derfor næsten ubruglig. Nu er siden blevet responsiv, så jer på smartphones og tablets kan se siden ordenligt.

Der er også blevet lagt nogle få nye projekter op, som i kan kigge igennem. Blandt andet min bacheloropgave og en film jeg klippede, mens jeg var på Uncle Grey. God fornøjelse.

  • Følg lidt med på bloggen, hvis du har lyst. Her vil jeg smide lidt forskelligt op omkring gode kampagner, egne idéer, skitser og hvad jeg ellers lige har lyst til. Det er helt op til dig selv, om du gider læse med.